/    /  Platán Bisztró étterem

Platán Bisztró étterem

A Platán Bisztró 2020 nyarától megújult dizájnnal várja a vendégeit. A maximum 40 fős kapacitású étteremben családi, üzleti rendezvények és exkluzív esküvői ebédek és vacsorák lebonyolítását vállaljuk.

Az általunk megszervezett exkluzív esküvői ebédek és vacsorák csodálatos történelmi környezetben egy nem mindennapi gasztronómiai élménnyel párosulnak. Az éttermünk tóra néző panorámaterasza kiváló helyszíne a vendégek fogadására, amely után az ebédet vagy vacsorát az étteremben szolgáljuk fel. Lehetőséget biztosítunk polgári, kihelyezett ceremóniára, helyszíni anyakönyvezéssel az Öreg-tó partján a 230 éves platánfa lombjai alatt. Az egyedi helyszínhez méltán minden pár igényeit egyedi módon kezeljük, hogy ez a különleges nap valódi, személyre szóló élményt nyújtson.

Az étterem kapacitása lehetőséget ad maximum 40 fős üzleti ünnepségek, valamint céges karácsonyi ebédek és vacsorák lebonyolítására is.

Amennyiben Ön is egy üzleti ebéd vagy vacsora, esetleg közepes létszámú esküvői vacsora szervezésében gondolkozik, keressen fel minket bizalommal. Professzionális csapatunk leveszi az Ön válláról a rendezvény teljes megszervezésének terhét, hogy Ön és vendégei maximálisan elégedetten távozzanak a rendezvény után.

Rendezvényszervezéshez kérje kollégánk segítségét az alábbi elérhetőségeken:

foglalas@platanrestaurant.hu

+ 36 70 634 5182