/    /  Csomagajánlatok

Csomagajánlatok

Sunday chill – Vasárnapi kikapcsolódás

A Vasárnapi kikapcsolódás csomagajánlatunkat azoknak a pároknak ajánljuk, akik egy nem túl hosszú, mégis tartalmas, wellnesszel egybekötött vasárnapi pihenésre vágynak.

A kellemes pihenés egy kulináris gasztronómiai élménnyel egészül ki, amely egy 4-fogásos romantikus a la carte vacsora a Platán Bisztróban.
A távozás napján, hétfőn, a szállást és Mirror Spa részlegünket a klasszikus 10 óra helyett 12 óráig élvezhetik.

Gasztronómiai hétvége teljes feltöltődéssel a Platánban

Ezt a csomagunkat azoknak a pároknak ajánljuk, akik a nagyváros zajától távol, idilli környezetben, prémium szolgáltatásokat igénybe véve és ínyenc fogásokat kóstolva szeretnének feltöltődni.

EGYÉJSZAKÁS GOURMET-ÉLMÉNY

Legyen részese Ön is az általunk megálmodott egyedülálló világnak ebben a fantasztikus erdei miliőben!

Platán komplexum részeként különleges kulináris ízélményt kínál a 2 Michelin-csillagos Platán Gourmet Étterem, amelynek lenyűgöző ételkompozícióit, színes, virágos összeállításokkal tarkított ételeit Pesti István séf álmodja meg.

Mirror SPA

Az Udvarház mellett található várárokban kialakított kültéri spa tükörborítású kabinjaiban különböző szolgáltatásokat kínálunk a kikapcsolódni vágyó vendégeinknek. Szauna, jakuzzi, gőzkabin, merülőmedence, különféle masszázsok és pihenőrészek egy nem mindennapi környezetben, a Tatai vár szomszédságában.

NTAK azonosító: PA 19002267