512px-Etoile_Michelin-2.svg

Foglaljon asztalt a Platán Udvarház Gourmet éttermébe!

Degusztációs menüsor

  • Zeller
    magvak, sós citrom
    .
  • Paradicsom
    sügér, borjúszegy
    .
  • Taco
    kimchi, fekete curry
    .
  • Vaj
    házi kenyér
    .
  • Aludttej
    karalábé, sóska
    .
  • Chawamushi
    ördöghal máj, hollandi mártás
    .
  • WAGYU
    gomba, csicsóka, kaviár
    .
  • KACSAMÁJ TORCHON
    cseresznye, bodza, radicchio
    .
  • TOJÁS LEVES
    .
  • Burgonya
    langusztinó, kaviár
    .
  • Kecsege
    chipiron, spárga
    .
  • Bárány
    zöldborsó, vadspárga
    .
  • Kókusz
    rebarbara, kefír
    .
  • Csokoládé
    málna, méz
    .
  • Petit four
    .
Teljes menüsor ára
  • Chef’s Table terem: 87 000 Ft
  • Flavours and Senses terem: 79 000 Ft

(Bővebb leírást a két teremről, az asztalfoglalás menüpont alatt olvashatnak.)
Borpárosítás: 39 000 Ft

Alkoholmentes italpárosítás: 19 000 Ft

 

Áraink bruttó árak. A számla végösszegére 12% szervizdíjat számolunk fel.

2023 áprilisától a Platán Gourmet Étterem kétféle gourmet-csomagajánlattal készül kedves Vendégeink számára, hogy mindenki a hozzá legjobban illő életérzést élhesse át.

 

Chef’s Table
Legyen Ön is részese Michelin-csillagos séfünk, Pesti István gasztroszínházának a Platán Gourmet Étteremben! A vacsora a látványkonyhának köszönhetően interaktív, az ételek bizonyos részeinek elkészítése és tálalása egyenesen a megvilágított séfasztalon történik. Vendégeink valóban egy nem mindennapi gasztroszínházra válthatnak jegyet, ahol garantált a gourmet-élmény.

 

Flavours and Senses
Élje át Ön is a garantált gourmet-életérzést Michelin-csillagos séfünk, Pesti István ételkompozíción keresztül! Vendégeink egy meghittebb, a konyha sürgés-forgásától távolabb eső helyszínen, az előkelő Kék-Fehér Szalonban élvezhetik a különleges íz-élményt. A Szalon a kisebb, 2 fős társaságok mellett akár 6-8 fős csoportok vendégül látására is ideális helyszín.