A Platán Udvarház részeként, egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán Gourmet étterem, amelynek lenyűgöző étel kompozícióit, a színes virágos összeállításokkal tarkított ételeit a Michelin-csillagos séf, Pesti István álmodja meg.

Pesti István 2015-ben vette át a tatai Platán étterem konyhájának vezetését azzal a céllal, hogy megmutassa, a vidéki vendéglátás képes olyan minőséget képviselni, amelyre méltán lehetünk büszkék. A séf degusztációs menüsorai és tányérkompozíciói méltán híresek, és sokan úgy vélik, hogy Ő a legszebben tálaló magyar séf.

2020-ban egy nagyobb volumenű fejlesztés következtében, Varró Zoltán designer és csapata tervei alapján, a Platán étterem két részre vált: egy lazább bisztróra és egy újonnan kialakított fine dining étteremre.

Az újonnan kialakított étterem berendezése visszafogott díszletként szolgál a kulináris élményhez, mégis egy karakteres hangulatot teremt. A Gourmet étterem a várárok szintjén található, amit az Udvarház szalonjaival egy hosszú, borospince hangulatú alagút köt össze, ahol egy látványos bortrezor és champagne kínálat díszeleg. A vacsora vendégei a szalonokon és a folyosón végigsétálva jut el a Gourmet étterembe, ahol a látvány kiteljesedik. A vacsora a látványkonyhának köszönhetően interaktív, az ételek valamely részeinek elkészítése és tálalása egyenesen a megvilágított séfasztalokon történik. Vendégeink valóban egy nem mindennapi gasztroszínházra válthatnak jegyet, ahol garantált a gourmet élmény.

Legyen részese Ön is az általunk nyújtott gourmet élménynek ebben a fantasztikus erdei milliőben.

Platán Gourmet Étterem

HU-2890 Tata, Kastély tér 6.

———

E-mail cím: gourmet@platantata.hu

Telefonszám: +36 20 548 6876

———

Nyitvatartás:

Szerdától – Szombatig: 18:00-24:00

Vasárnaptól – Keddig: ZÁRVA