/    /  Gourmet étterem asztalfoglalás

KEDVES VENDÉGEINK!

A Platán Gourmet Étterembe asztalt foglalni kizárólag online lehetséges.

Elérhetőségeinket alább, online foglalási rendszerünket pedig az asztalfoglalás fül alatt találja.

 

ÉRVÉNYES ASZTALFOGLALÁS

A foglalás csak abban az esetben érvényes, ha azt az online foglalási rendszerben végrehajtja  vagy telefonos / írásos érdeklődés után visszaigazolást kap (szállóvendégek esetében).

Vendégeinknek 2 féle degusztációs menüvel készülünk. Amennyiben Ön speciális étrendet követ, vegetáriánus vagy vegán életmódot folytat, glutén, laktóz vagy egyéb alapanyagra allergiás, kérjük az asztalfoglalásnál mindenképpen jelezze felénk. Ebben az esetben mi egy külön menüsorral készülnek az Ön számára.

 

FOGLALÁS LEMONDÁSÁNAK FELTÉTELEI

A foglalás díjmentesen lemondható vagy módosítható, amennyiben a szándékát legalább 48 órával a foglalt időpont előtt írásban jelzi nekünk a gourmet@platantata.hu e-mail címre vagy telefonos elérhetőségünkön +36 20 548 68 76.

A teljes Gourmet élményhez hozzájárul a menüsor hosszúsága, amely miatt a vacsora 14 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott. Az étterembe kutyákat és egyéb kedvenceket sajnos nem lehet behozni.

A vacsora hosszát a választott menüsor alakítja, tehát 3 és 4 óra közötti időre lehet számítani. Kérjük Önöket, hogy a vacsorára időben érkezzenek a Platán Udvarház recepciójára, hogy a gourmet élmény teljes és felejthetetlen legyen az Önök és vendégeik számára egyaránt.

 

ASZTALFOGLALÁS 4 FŐ FELETTI TÁRSASÁG ESETÉN

Amennyiben családjával, barátaival vagy kollégáival nagyobb létszámban mint 4 fő szeretnének asztalt foglalni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, hogy egy személyre szabott ajánlatot tudjuk Önöknek készíteni. Éttermünk maximális kapacitása jelenleg 16 fő.

 

E-mail: gourmet@platantata.hu

Telefon: +36 20 548 68 76   (szerdától szombatig 12:00 – 17:00 órás idősávban)

Platán Gourmet Étterem
HU-2890 Tata, Kastély tér 6.
+36 20 548 68 76  (szerdától szombatig 12:00 – 17:00 órás idősávban)
gourmet@platantata.hu
———
Asztalfoglalás: kizárólag online
Szobafoglalás: recepcio@platantata.hu, +36 30 444 9055
———-
Nyitvatartás:
Szerdától – Szombatig: 18:00-24:00
Vasárnaptól – Keddig: ZÁRVA