PLATÁN Utca

A Platán Udvarháztól mindössze 150 méterre található szállásunk újépítésű része, a Platán Utca, amely további 10 tágas szobával várja a kikapcsolódni vágyó gyermekes családokat, egyéni és üzleti vendégeket az Udvarházhoz hasonlóan kimagasló színvonalon.

A Platán Utca deluxe és superior kategóriájú szobákkal rendelkezik, amelyek mindegyike a mediterrán hangulatú kisutcából nyílik.

Standard tetőtéri szoba

Standard tetőtéri szobáink franciaággyal és dolgozóasztallal felszerelt kisebb szobák.

 

Deluxe szoba

Deluxe szobáink franciaággyal, olvasósarokkal és dolgozóasztallal felszereltek

 

Superior szoba

Superior szobáink külön nappali sarokkal ellátottak, amelyben teakonyha és egy minibár áll a vendégeink rendelkezésére.

VÁLASZTHATÓ ÉTTERMEINK

Platán Gourmet Étterem

A Platán Udvarház részeként egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán Gourmet Étterem, ahol Michelin-csillagos séfünk, Pesti István és csapata degusztációs vacsoráit kóstolhatják meg vendégeink. Asztalt foglalni előzetes egyeztetés alapján lehetséges online, a foglalási ív kitöltésével.

Platán Bisztró

A tatai vár és az Esterházy-kastély között, az Öreg-tó partján található másik éttermünk, a Platán Bisztró, ahol egyedi ételkompozícióinkon kívül a cukrászatunkban készült süteményekkel, tortákkal és fagylaltokkal várjuk kedves vendégeinket.

Mirror SPA

A Platán Udvarháztól mindössze 150 méterre található szállodánk újépítésű része, a Platán Utca, amely további 10 tágas szobával várja a kikapcsolódni vágyó gyermekes családokat, egyéni és üzleti vendégeket az Udvarházhoz hasonlóan kimagasló színvonalon.

A Platán Mirror Spát a Platán Utca szállóvendégeink belépődíj fizetése ellenében tudják használni.

A Platán Utca deluxe és superior kategóriájú szobákkal rendelkezik, amelyek mindegyike a mediterrán hangulatú kisutcából nyílik.