HU- 2890 Tata, Kastély tér 6.

Bisztró: +36 34 380 564
Udvarház: +36 30 444 9055

Szobafoglalás: recepcio@platantata.hu

Rendezvényre Asztalfoglalás: foglalas@platanrestaurant.hu

FB IG V
  /    /  Esterházy kastély, Tata

Esterházy kastély, Tata

Az Esterházy-kastély Tatán, a vár és a Platán mellett, az Öreg-tó partján található festői környezetben, amely barokk romantikájával egy utánozhatatlanul szép esküvői helyszín. A késő barokk kastély az esküvők mellett kitűnő helyszín a céges rendezvények, álló fogadások, családi események és protokoll rendezvények megszervezésére.

Esküvői helyszínként nem csak a kastély termei, de a díszudvar és kert is pazar látványt és lehetőségeket kínál. A késő barokk kastély az esküvők mellett kitűnő helyszíne a céges rendezvények, álló fogadások, családi események és protokoll rendezvények megszervezésére.

Az Esterházy-kastély földszintjén található a Szalon Kávézó. A modern eleganciával berendezett tér ideális helyszíne a vendégek és gratulációk fogadásának, és akár egy vidám koccintásnak. A Szalon Kávézó catering csapata gourmet gasztronómiai élményt varázsol az asztalokra, kiváló minőségű alapanyagokból, látványos tálalás mellett.

Amennyiben Ön is ebben a csodálatos barokk kastélyban szeretné az esküvőjét, rendezvényét megvalósítani, keressen minket bizalommal. Rendezvényszervezéshez kérje kollégánk segítségét az alábbi elérhetőségeken:

foglalas@platanrestaurant.hu

+ 36 70 634 5182