/    /  Esterházy-kastély

Esterházy kastély, Tata

Az Esterházy-kastély Tatán, a vár és a Platán mellett, az Öreg-tó partján található festői környezetben, barokk romantikájával egy utánozhatatlanul szép esküvői helyszín. A késő barokk kastély az esküvők mellett kitűnő helyszín a céges rendezvények, álló fogadások, családi események és protokoll rendezvények megszervezésére.

Esküvői helyszínként nem csak a kastély termei, de a díszudvar és kert is pazar látványt és lehetőségeket kínál. A késő barokk kastély az esküvők mellett kitűnő helyszíne a céges rendezvények, álló fogadások, családi események és protokoll rendezvények megszervezésére.

Az Esterházy-kastély földszintjén található a Szalon Kávézó. A modern eleganciával berendezett tér ideális helyszíne a vendégek és gratulációk fogadásának, és akár egy vidám koccintásnak. A Szalon Kávézó catering csapata gourmet gasztronómiai élményt varázsol az asztalokra, kiváló minőségű alapanyagokból, látványos tálalás mellett.

Amennyiben Ön is ebben a csodálatos barokk kastélyban szeretné az esküvőjét, rendezvényét megvalósítani, keressen minket bizalommal. Rendezvényszervezéshez kérje kollégánk segítségét az alábbi elérhetőségeken:

foglalas@platanrestaurant.hu

+36 70 634 5182