Mirror Spa

Az Udvarház mellett található tatai várárokban egy nem mindennapi kialakítású exkluzív kültéri spa található, amelyben a tükörborítású kabinok különböző szolgáltatásokat kínálnak a nagyvárosok zajától elvonulni és kikapcsolódni vágyó vendégeknek.

 

Szauna, jakuzzi, gőzkabin, merülőmedence, különféle masszázsok és pihenőrészek biztosítják vendégeink maximális kikapcsolódását nem mindennapi környezetben, a tatai vár közvetlen szomszédságában.

 

A várárokban megvalósult kertnek és a Mirror Spának Varró Zoltán designer, a Gold Key Award elismerés többszöri jelöltje és nyertese, a világ legjobb hoteljének is megválasztott Aria Hotel Budapest, valamint a Science Hotel Szeged és a budapesti Mystery Hotel enteriőrjét is tervező designer a megálmodója és kivitelezője. A tervezőt a máltai-vallettai és mdinai várak rekonstrukciói inspirálták.

 

A Mirror Spa szolgáltatásai nem csak a szállóvendégek számára érhetők el.

 

A szállás-szolgáltatásainkat nem igénybe vevő,  hazai és külföldi vendégek is elérhetik  Mirror Spa Day Care napi csomagunkat, amelyet délelőtt 10 órától délután 14 óráig tudnak felhasználni.

mirror_spa_massazs
Masszázs

Masszázsra időpontot a Platán Udvarház recepcióján tud foglalni, ehhez kérje kollégáink segítségét!

Kozmetikai kezelés

Hamarosan…

Szolgáltatások

Töltődjön fel Ön is a Mirror Spa szakképzett terapeutáinak kezei alatt, és érezze át a környezet által nyújtott testi és lelki feltöltődést!. Masszázs időpontotra a Platán Udvarház recepción tud foglalni, ehhez kérje kollégáink segítségét.

SZAUNA

A szaunázásnak köztudottak a pozitív hatásai. Ellazítja az izmokat, immunerősítő és stresszoldó hatással bír. A Mirror Spá-ban finn szauna található, amelynek használatához kérjük, foglaljon időpontot a Platán Udvarház recepcióján.

Mirror Spa Day care csomag

Hazai és külföldi, nem szállóvendégek is igénybe vehetik a Mirror Spa szolgáltatásait a Day Care napi csomagunk megvásárlásával.

Érdeklődjön a Platán Udvarház recepcióján!

Étlap, itallap

DAY CARE CSOMAG

A Mirror Spa pihenőrészein lehetőség van italrendelésre, amelyhez az itallapot a Spában megtalálható QR-kódokon keresztül érheti el, vagy megtekintheti online a weboldalunkon. Vendégeink maximális biztonsága érdekében a Mirror Spában üvegpoharakat és -termékeket nem használunk.