Mirror Spa

Az Udvarház mellett található tatai várárokban egy nem mindennapi kialakítású exkluzív kültéri spa található, amelyben a tükörborítású kabinok különböző szolgáltatásokat kínálnak a nagyvárosok zajától elvonulni és kikapcsolódni vágyó vendégeknek.

 

Szauna, jakuzzi, gőzkabin, merülő medence, különféle masszázsok és pihenőrészek biztosítják vendégeink maximális kikapcsolódását  nem mindennapi környezetben, a Tatai Vár közvetlen szomszédságában.

 

A várárokban megvalósult kert és Mirror Spa-nak Varró Zoltán designer, a Gold Key Award elismerés többszöri jelöltje és nyertese, a világ legjobb hoteljének is megválasztott Aria Hotel Budapest, a Science Hotel Szeged, a budapesti Mystery Hotel, enteriőrjét is tervező designer, a megálmodója és kivitelezője. A tervezőt a máltai – vallettai és mdinai – várak rekonstrukciói inspirálták.

 

A Mirror Spa szolgáltatásai nemcsak a szállóvendégek számára érhetők el.

 

A szállodai szolgáltatásainkat nem igénybe vevő,  hazai és külföldi vendégek is elérhetik  Mirror Spa Day Care napi csomagunkat, amelyet délelőtt 11 órától délután 16 óráig tudnak felhasználni.

Masszázs

Masszázs időpontot a Platán Udvarház recepcióján tud foglalni, melyhez kérje kollégáink segítségét.

Kozmetikai kezelés

Hamarosan…

Szolgáltatások

Töltődjön fel Ön is a Mirror Spa szakképzett terapeutáinak kezei alatt, és érezze át a környezet által nyújtott testi és lelki feltöltődést. Masszázs időpontot a Platán Udvarház recepción tud foglalni, kérje kollégáink segítségét.

SZAUNA

A szaunázásnak köztudottak a pozitív hatásai. Ellazítja az izmokat, immunerősítő és stresszoldó hatással bír. A Mirror Spa-ban finn szauna található, amelynek haználatához kérjük foglaljon időpontot a Platán Udvarház recepcióján.

Mirror Spa Day care csomag

Hazai és külföldi, nem szállóvendégek is igénybe vehetik a Mirror Spa szolgáltatásait a Day Care napi csomagunk megvásárlásával.

Érdeklődjön a Platán Udvarház recepcióján.

Étlap, itallap

DAY CARE CSOMAG

A Platán Udvarház télikertjében lehetőség van egy könnyű ebéd elfogyasztására minden nap 12 és 15 óra közötti időszakban Mirror Spa Day Care csomagunk keretein belül. A könnyed ebéd fogásait a →Mirror Spa a la carte étlapjáról tudják kiválasztani vendégeink. Amennyiben a Mirror Spa télikertjében szeretne ebédelni, csomagot érkezése előtt kérjük minimum 48 órával lefoglalni.

A Mirror Spa pihenő részein lehetőség van italrendelésre, amelyhez az itallapot a Spa-ban megtalálható QR kódokon keresztül érheti el, vagy megtekintheti online a weboldalunkon. Vendégeink maximális biztonsága érdekében a Mirror Spa-ban üvegpoharakat és termékeket nem használunk.