/    /  Egy éjszakás gourmet élmény

EGYÉJSZAKÁS GOURMET-ÉLMÉNY A PLATÁN GOURMET ÉTTEREMBEN

Legyen részese Ön is az általunk megálmodott egyedülálló világnak ebben a fantasztikus erdei miliőben!

A Platán komplexum részeként különleges kulináris ízélményt kínál a 2 Michelin-csillagos Platán Gourmet Étterem, amelynek lenyűgöző ételkompozícióit, színes, virágos összeállításokkal tarkított ételeit Pesti István séf álmodja meg. Váltson jegyet az interaktív gasztroszínházunkba, vagy élvezze a degusztációs menünk minden elemét meghittebb szalonunkban!

Az elfogyasztott vacsorát követően a Platán Udvarház és Utca szobáiban eltöltött éjszaka után a Platán Bisztróban gazdag, svédasztalos reggelivel várjuk kedves Vendégeinket.

A CSOMAg TARTALmaz:

  • Üdvözlőital a szobába bekészítve
  • Gourmet-falat bekészítés a szobában
  • Szállás 2 fő részére 1 éjszakára
  • 12 fogásos degusztációs vacsora borpárosítással a Platán Gourmet Étteremben
  • Gazdag svédasztalos reggeli a Platán Bisztróban
  • A Mirror Spa korlátlan használata (jacuzzi, gőzkabin, szauna és pihenőrészek 2 különálló tükörborítású kabinban a tatai várárokban)
  • Ingyenes parkolási lehetőség

A CSOMAG ÁRA:

Chef’s Table – 12 fogásos vacsora borpárosítással, szervizdíjjal: 300 000 Ft/2 fő/éj

További tudnivalók a csomagról:

  • A csomagajánlat hétköznap és hétvégén is foglalható szerdától szombatig, A Platán Gourmet Étterem nyitvatartási idejében.
  • A csomag ára nem tartalmazza a vacsora során a borsoron kívül fogyasztott egyéb italokat, és az esetleges minibárfogyasztást. Ezek a tételek rendelés alapján kerülnek felszámolásra.
  • Igény esetén felár ellenében transzfert biztosítunk, maximum 6 fő részére.

Check in: 14 órától
Check out: 10 óráig

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy foglalási szándékukat az érkezés napja előtt legalább egy héttel jelezzék.

További csomagajánlatok

Töltsön el néhány napot vagy egy teljes hétvégét Tatán, a vizek városában, és élvezze a Platán Udvarház legjavát. Válassza ki csomagajánlataink közül az Önnek leginkább megfelelőt, és kérje ajánlatunkat.

Hétköznapi gasztro túra

Töltsön el egy kellemes nyári hétköznapot a platán udvarházban, és legyen részese az általunk nyújtott gasztronómiai élménytúrának.

Gasztronómiai hétvége teljes feltöltődéssel a Platánban

Ezt a csomagunkat azoknak a pároknak ajánljuk, akik a nagyváros zajától távol, egy idilli környezetben, prémium szolgáltatásokat igénybe véve és ínyenc fogásokat kóstolva szeretnének feltöltődni.

Egy éjszakás gourmet élmény

A Platán Udvarház részeként, egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán újonnan megnyílt Gourmet étterme, amelynek lenyűgöző étel kompozícióit a Michelin-csillagos séf, Pesti István álmodja meg.