PLATÁN Udvarház

Platán Udvarház a Tatai vár szomszédságában, történelmi környezetben várja a kikapcsolódni vágyó egyéni és üzleti vendégeket kimagasló színvonalon.

A XVII. században is már szállásként működő, évszázadokig az Esterházy család birtokában lévő épületegyüttes a XXI. század dizájnjával és kényelmi berendezéseivel nyitotta meg újra kapuit vendégei előtt.

Az Udvarház 10 egyedi kialakítású, standard és superior szobával rendelkezik, melyek mindegyike panorámás kilátást nyújt a tatai várra és a felújított várárokra.

Szobáink

Udvarházunk három különböző szoba típussal rendelkezik. Tekintse meg szobáinkat és azok felszereltségét.

Csomagajánlatok

Élvezze a Platán Udvarház legjavát. Válasszon gourmet csomagajánlatainkból, hogy az utazás egy felejthetetlen élmény legyen.

Ajándékutalvány

Lepje meg családját, barátait vagy szeretteit
egy nem mindennapi ajándékkal
a Platánban.

Vidéki reggelik a Kék Szalonban

Szállóvendégeinket gazdag svédasztalos reggelivel várjuk minden egyes alkalommal a vidéki kúria hangulatú kék-fehér szalonban.

Mirror SPA

Az Udvarház mellett található várárokban kialakított kültéri spa tükörborítású kabinjaiban különböző szolgáltatásokat kínálunk a kikapcsolódni vágyó vendégeinknek. Szauna, jakuzzi, gőzkabin, merülő medence, különféle masszázsok és pihenőrészek egy nem mindennapi környezetben, a Tatai Vár szomszédságában.