/  Új főoldal 202305

Tata legkedveltebb turistaútvonalán, páratlan természeti környezetben, a tatai vár és az Esterházy-kastély között, az Öreg-tó partján, a névadó 232 éves platánfa árnyékában fekszik a Platán komplexum, amely több részlegből tevődik össze. A tóparti à la carte étterem, a Platán Bisztró; a két szállodai rész, a Platán Udvarház és Platán Utca; az Udvarház mellett a várárokban kialakított kültéri Mirror Spa; valamit az Udvarházhoz kapcsolódó fine dining étterem, a Platán Gourmet Étterem.

Várárok_tavasz
RENDEZVÉNYHELYSZÍNEK

Nulla luctus, nunc ac eleifend tempor, orci felis tempor erat, sed iaculis odio augue id sem. Aliquam non congue urna, nec pharetra tellus. Morbi in cursus lectus, id condimentum velit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras auctor, ipsum eu consectetur scelerisque, nisi lacus tempus augue, vel dictum urna nisi ut urna. Nam ornare magna vitae semper maximus. Donec id urna sapien. Vivamus pharetra ex ut ex tincidunt, a pretium eros iaculis. Mauris volutpat cursus tortor, sed porttitor libero accumsan in. Ut nisi tellus, lobortis sit amet ante a, tempus accumsan nisi. Nulla facilisi. Ut non ornare felis. Aliquam pharetra viverra lacus, a blandit dolor consequat id. Ut gravida non lorem sit amet molestie. Duis vitae erat sodales, rutrum lectus sed, faucibus sapien.

KÓSTOLJ BELE A PLATÁN MINDENNAPJAIBA!

Platán Képzés - Platán Stagiaire Program

Kihagyhatatlan lehetőség a Platánban!

Szakács, cukrász, vagy felszolgáló vagy, aki nemrég szerezte a szakképesítését? Úgy érzed, magasabb szintre fejlesztenéd a szakmai tudásodat? Érdekel a fine dining világa, és szívesen dolgoznál az ország egyetlen 2 Michelin-csillaggal rendelkező, vidéki éttermében?

Amennyiben a fentiek igazad Rád, ez a képzés Neked szól!

PLATÁN TRANSZFER

Amennyiben reptéri transzfert bérelne a Platánból, a busz- vagy a vasútállomásra szeretne kényelmesen eljutni, esetleg üzleti partnereinek szeretne exkluzív fuvart biztosítani, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Vegye igénybe transzferszolgáltatásunkat, mi biztosítjuk az Ön és partnerei maximális kényelmét!

 

Reptéri transzfer (Mercedes Benz V Class):

  • 1-6 fő részére
  • Budapest, Liszt Ferenc Repülőtér – Tata:
    55 000 Ft
  • Bécs, Schwechat – Tata:
    110 000 Ft

Személyszállítás (Mercedes Benz V Class):

  • 1-6 fő részére
  • Kiállási díj 10 000 Ft + 500 Ft/km

Transzferszolgáltatásunkat a Platán Udvarház recepcióján tudja lefoglalni, az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

ÉTTERMEINK

Platán Gourmet Étterem
platan_gourmet_michelin_logo_webhez

A Platán Udvarház részét képező Platán Gourmet Étterem lenyűgöző ételkompozíciókkal és színes, virágos dizájnokkal, Michelin-csillagos séfünk, Pesti István által megálmodott kulináris élményekkel várja vendégeit.

A Platán Gourmet Étterem 2021-ben elnyerte a Dining Guide az Év Vidéki Étterme díját, 2022-ben pedig Magyarország első és egyetlen vidéki 2 Michelin-csillagos étterme lett.

Platán Bisztró
platan_bisztro_logo_michelin_2022 copy

Michelin-ajánlással is büszkélkedő éttermünk teraszáról festői kilátás nyílik az Öreg-tóra a Vértessel a háttérben. Éttermünk bisztró stílusú ételekkel, francia desszertekkel, tortákkal és kézműves fagylalttal várja kedves Vendégeinket.

CUKRÁSZATUNK

Platán Gourmet Étterem
platan_gourmet_michelin_logo_webhez

A Platán Udvarház részét képező Platán Gourmet Étterem lenyűgöző ételkompozíciókkal és színes, virágos dizájnokkal, Michelin-csillagos séfünk, Pesti István által megálmodott kulináris élményekkel várja vendégeit.

A Platán Gourmet Étterem 2021-ben elnyerte a Dining Guide az Év Vidéki Étterme díját, 2022-ben pedig Magyarország első és egyetlen vidéki 2 Michelin-csillagos étterme lett.

PÉKÁRU, LEKVÁROK ÉS KÁVÉ
platan_pek_logo_webre-01

2022-ben nyílt egységünkben minőségi alapanyagokból készült kovászos kenyerek és péktermékek mellett kávé, lekvárok, tejtermékek és szörpök is kaphatóak.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK ÉS SPA

platan_udvarhaz_logo_2020

A Platán Udvarház a tatai vár szomszédságában, történelmi környezetben várja a kikapcsolódni vágyó egyéni és üzleti vendégeket kimagasló színvonalon.
Az Udvarház 10 egyedi kialakítású, standard és superior szobával rendelkezik, melyek mindegyike panorámás kilátást nyújt a Tatai várra és a felújított várárokra.

platan_utca_logo

Az Udvarháztól mindössze 150 méterre található a Platán újabb szálláshelye, a Platán Utca, amely további 10 tágas szobával várja a kikapcsolódni vágyó gyermekes családokat, egyéni és üzleti vendégeket az Udvarházhoz hasonlóan kimagasló színvonalon. A Platán Utca deluxe és superior kategóriájú szobákkal rendelkezik, amelyek mindegyike a mediterrán hangulatú kisutcából nyílik.

Wellness
platan_mirror_spa_fullcolours_logo_2020-01

Az Udvarház mellett található várárokban kialakított kültéri spa tükörborítású kabinjaiban különböző szolgáltatásokat kínálunk a kikapcsolódni vágyó vendégeinknek. Szauna, jakuzzi, gőzkabin, merülőmedence, különféle masszázsok és pihenőrészek egy nem mindennapi környezetben, a tatai vár szomszédságában.