🥇Az Év Vidéki Étterme Díj 2021
Megtisztelő ebben a mezőnyben lenni! Ezúton gratulálunk a többi díjazottnak is!
Michelin-csillagos séfünk, Pesti István 2015-ben vette át a Platán étterem konyhájának vezetését azzal a céllal, hogy megmutassa, a vidéki vendéglátás képes olyan minőséget képviselni, amelyre méltán lehetünk büszkék. 2020-ban egy nagyobb volumenű fejlesztés következtében a Platán étterem két részre vált: egy lazább bisztróra és egy újonnan kialakított fine dining étteremre. Utóbbi tegnap „Az Év Vidéki Étterme Díjjal” gazdagodott.
A Dining Guide ezen elismerésével a pár éve megálmodott cél valósággá válik, egyre tisztábban látható, egyre közelebb van, és mindennap azon dolgozik csapatunk, hogy a színvonalas vidéki vendéglátás ne csak felkerüljön a magyar gasztronómiai térképre, de fent is maradjon.
Köszönjük a bizalmat!