/  SVÉT 13.0 – Platán Tata
webre_sebt_fejlec copy

2023. 09. 09. | SZOMBAT

10:30 A tóváros titka c. séta Csatlakozási lehetőség a sétához
(külön regisztrációhoz kötött program)
13:00 DIVINFOOD kerekasztal-beszélgetés
14:00 Terülj-terülj asztalkám bábelőadás, Kézműves programok a rendezvény alatt
14:00 A tóváros titka c. séta Csatlakozási lehetőség a sétához
(külön regisztrációhoz kötött program)
15:00 Kerekasztal-beszélgetés Erdély – Felvidék – Vajdaság: A gasztronómia helyzete témában
15:30 Rohonczy Gedeon Mentorprogram felvidéki résztvevőivel kerekasztal-beszélgetés és kóstoltatás
16:00 Borkóstoló, Neszmélyi Borút Egyesület
17:00 Szent László Szarvasgomba Lovagrend – előadás és kutyás bemutató Szarvasgombás, Kurca-parti Kappan
kóstoló
18:30 Esti mese
20:00 – 21:30 Richie Felner Orchestar “Andalgás” kvartett zenei aláfestés

2023. 09. 10. | VASÁRNAP

9:00 Pezsgős mangalicareggeli kézműves sajtokkal
(külön regisztrációhoz regisztrációhoz kötött program)
12:00 – 14:00 Borkóstolás
14:00 Vinkó József Szellem a fazékban II. rész könyvbemutató. A könyv szerzőjével, Vinkó Józseffel Borbás Marcsi beszélget
14:00 Kézműves programok a rendezvény alatt
15:00 Magyar Konyha: Az év termelője c. díjátadó
16:00 Mangalicakiállítói díjátadó, A fesztivál étterme díjátadó
19:00 Rendezvény vége

Környezetünk értékei

tamogatoi sav copy
Résztvevők listája: SVÉT tagok: Anyukám Mondta Étterem, Encs | Erhardt Étterem és Panzió, Sopron | Gusto13 Bistro&Delicate, Veszprém | Harrer Chocolat, csokoládéműhely és cukrászda Sopron | Ikon Étterem, Debrecen | Jankovich Hotel****, Hibiscus Étterem, Rácalmás | Kistücsök Food & Room****, Balatonszemes | Macok Bisztró,, Eger | Mandula Étterem és Bor-Bár, Villány | Nomád Hotel & Glamping, Noszvaj | Pajta, Öriszentpéter | PalKonyha, Panzió, Speiz, Palkonya | Panificio Il Basilico – Szabadfi Szabolcs, Szentendre | Platán TATA (Gourmet Étterem+ Bisztró), Tata | Rosinante Fogadó Szentendre | 67Sigma Étterem, Székesfehérvár | Villa Kabala, Szigliget | Clarisse Étterem, BOTANIQ Kastély Tura
One Eleven Roastery, Sopron | Villa Rosa, Dunaszerdahely | Schwarz Bistro, Székelyudvarhely
Vendégéttermek: Páskom 1802, Lajoskomárom | Horgonyzó Kisvendéglő, Tiszalök | LUA Resort*****, Balatonfüred | Iszkor, Mályinka | 13 Séf Egyesület, Hévíz | Búzakék pékség, Győr
Agrármarketing Centrum: CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. | Rohonczy Gedeon Mentorprogram résztvevői
Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete: Fekete Zsóka Mangalica Farm | Bartha porta – Bartha Pál | Hajdúhús 2000 Kft. | Olmos és Tóth Kft. / Monte Nevado | Bio-Goods Mangalica
Káptalantóti Mangalica | Lackó Róbert – Nagymaros | Kocsis-tanya
Szent András Sörfőzde | Fehér Nyúl Brewery | Neszmélyi Borút
Pannon Bormíves Céh: Vesztergombi Csaba | Pannonhalmi Főapátság | Heimann Családi Birtok | Lőrincz György – Szent Andrea | Gál Tibor | Légli Ottó | Tóth Katalin | Gere Andrea |
Gere Zsolt | Bock József | Berecz Stephanie – Kikelet pincészet | Takler András | Árvay Családi Pincészet | Pendits szőlőbirtok | Balla Géza | Dúzsi Tamás | Both Frigyes | Csernus Pincészet / Felvidék
Magyar Konyha Magazin
Termelők: Sándor Tamás, Bükki sajt | Zempléni sajt | Zümi méhészet | Marmalady’s – Veres Kata | A Séf és a Kertész | Fajszi Paprika & Falusi Kosár | Kárász Rita – Ritaszörp | Bereznai Sámuel BBQ szósz | Pepo Papa Tökmagolaj | Helyi kézműves egyesület | Borecet Művek