/    /  Masszázsok

Masszázsok

Regenerálódjon és töltődjön fel energiával masszázsaink és rituáléink segítségével, amelynek köszönhetően kellemes lelki utazáson vehet részt. Csendes, meghitt légkör, különféle kifinomult textúrák és természetes alapanyagokból készült illatanyagok és masszázsolajok járulnak hozzá a teljes relaxációhoz – felejthetetlen élménnyé varázsolva
a kezeléseket.

 

Sokszínű masszázskínálatunkban különböző hatású és időtartamú kezelések találhatóak, amelyek a holisztikus svédmasszázs technikáján alapulnak. Az alapvető masszázsokon felül a különféle gyógynövényes alapanyagokból készült kellékekkel, lávakövekkel gazdagított kombinált masszázsok számos jótékony hatásuknak köszönhetően teszik igazán különlegessé a kezeléseket.

 

Kalandozzon el a Mirror Spa világában és tekintse meg masszázsaink és rituáléink részletes ismertetőjét!

Holisztikus svédmasszázs

A svédmasszás az egyik legismertebb és legelterjedtebb masszázstípus, ami egy erőteljesebben végzett, egész testet átmozgató masszázs. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, ez a masszázstípus ezáltal egyszerre relaxál és felfrissít.

Az alábbi svédmasszázsainkat elsősorban azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik első alkalommal vesznek igénybe masszázskezelést, illetve, ha a test csak egy adott területén, célzottan szeretnék a masszázs jótékony hatásait élvezni.

Relaxáló svédmasszázs

 30 perc 10 500 Ft | 60 perc 18 500 Ft

A svédmasszázs relaxáló hatású verziója egy gyengédebb mozdulatokra épülő technikán alapszik, amely jótékonyan hat az izmokra és a bőrre. Stresszoldó, lazító masszázs, ami segít feloldani az izomba zárt feszültséget és görcsöket. Keringésfokozó hatásának köszönhetően csökkenti a fáradtságérzetet és felüdíti a testet.

Hát-nyak-vállmasszázs

30 perc 13 800 Ft

Regeneráló hatása révén a masszázs levezeti a váll- és nyakkörnyéki izomfeszültséget és oldja az izomgörcsöket. A masszázs
hatására több oxigén áramlik az agyba, így fokozza a koncentrációs képességet, valamint stresszoldó, relaxáló hatással is bír.

Talpmasszázs

30 perc  9 200 Ft

A teljes szervezet működésére harmonizálólag ható talpmasszázs számos jótékony hatással rendelkezik. Energizál, a testben áramló energiákat egyensúlyba hozza, erősíti az immunrendszert, valamint oldja a testi és lelki feszültséget egyaránt.

Kombinált masszázs gyógynövényes alapanyagokkal

Kombinált masszázsaink a svédmasszázs alapjaira épülve különféle, a masszázs során használt kellékekkel járulnak hozzá a teljes testi és szellemi feltöltődéshez. Ha Ön úgy érzi, hogy a svédmasszázson felül egy különleges melegítő hatású kezelésre vágyik, kombinált masszázsaink a megfelelőek az Ön számára.

Lávaköves masszázs

60 perc 18 500 Ft

A masszázs során használt vulkáni eredetű, simára csiszolt felületű, 50-54°C-ra felmelegített bazaltkövek egyrészt nyugtató, feltöltő hatással rendelkeznek, másrészt segítik a méregtelenítés folyamatát és az energia áramlását a testben. A lávaköves masszázs hatására enyhülnek az izomfájdalmak, javul a nyirokkeringés.

Melegpárnás masszázs

60 perc 18 500 Ft

Az organikus lenvászonból készült, lenmaggal töltött, felhevített párnák kitűnő izomlazító hatásuk miatt rendkívül jól előkészítik a testet a masszázsra, amely kiválóan oldja az ízületi és reumatikus panaszokat, illetve csökkenti az izomfájdalmakat is.

Herbál masszázs

60 perc 18 500 Ft

A gyógynövénypárás masszázs az izmok és ízületek fájdalmának enyhítésére szolgál. A felmelegített gyógynövényes párnákkal végzett masszázs a gőz melegével és a gyógynövények olajával serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, lazítja az izmokat és merev ízületeket, valamint levezeti a feszültséget, elősegítve a teljes relaxációt.

„A masszázs nem csak luxus. Ez egy út az egészségesebb, boldogabb élethez.”