/    /  Családi rendezvények

TÓRA NÉZŐ PANORÁMA

A Platán külső teraszáról festői a kilátás az Öreg-tóra, a Vértessel a háttérben. Nyáron a csodálatos panoráma mellett élő zenével tesszük még feledhetetlenebbé az itt eltöltött időt.

Esterházy-kastély

Ide várok egy rövid leírást még, köszi

Kék szalon

szöveg helye

Platán Bisztró

40 fős élmény- esküvők lebonyolítását is vállaljuk, csodálatos történelmi, parkosított környezetben. Éttermünk tóra néző panorámaterasza kíváló helyszíne a vendégek fogadásának. Lehetőséget biztosítunk polgári, kihelyezett ceremóniára, helyszíni anyakönyvezéssel az Öreg-tó partján a 230 éves Platánfa lombjai alatt. Egyedi ajánlatot adunk minden egyes esküvőre, hogy ez a különleges nap valódi, személyre szóló élményt nyújtson.

Jakabby terem

Elegáns különtermünk, melyet frissen felújítva Jakabffy László tiszteletére Jakabffy- teremnek neveztünk el, 10-12 fős csoportok számára nyújt lehetőséget egy kicsit szeparáltan élvezni kulináris szolgáltatásainkat. A terem gazdag technikai felszereltsége miatt (beépített projektor, beépített vetítővászon, flipchart, internet, audio-rendszer, tv műsor elérhetőség, hangulatvilágítás) kisebb létszámú céges megbeszélésekre, workshopokra is ideális helyszín.

Belső terasz

25 fős belső teraszunkon szemerkélő eső és enyhe szél ellenére is, kellemes környezetben élvezhetik vendégeink gasztronómiai szolgáltatásainkat. Belső teraszunk megfelelő helyszíne egy kisebb családi ebédnek, az esküvői vendég várásnak, vagy egy üzleti reggeli találkozó pontjának.