/  Platán karácsony helyszínek

PLATÁN KARÁCSONY

A PLATÁN RENDEZVÉNYHELYSZÍNEI

VZ_PlatanFineD_DGy_228_kicsi

Gourmet étterem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Esterházy kastély

Képernyőfotó 2020-06-11 - 17.19.56

Platán Bisztró

kep-39

Kék-fehér szalon

kep-16

Jakabffy terem

udvarhaz_slider_1920x1080_04

Kandallós társalgó

A tatai Öreg-tó partján, csodálatos történelmi környezetben található a Platán Bisztró és Udvarház, amely egy izgalmas gasztronómiai utazásra invitálja vendégeit számos exkluzív szolgáltatással karöltve.

 

A hidegebb napok beköszöntével a Platán rendezvénytermei és privát szalonjai lehetőséget biztosítanak kisebb és nagyobb rendezvények megszervezésére egyaránt. Kisebb privát termünk, valamint Udvarházunk szalonjai lehetővé teszik Önnek és családjának szűk körben, és biztonságos keretek között ebédelni, vacsorázni, ünnepelni fontos alkalmakat.

 

Amennyiben cégvezetőként szeretné megjutalmazni kollégáit egy igazán izgalmas és exkluzív ebéddel vagy vacsorával, legyen szó akár a karácsonyi vagy évzáró rendezvényről, a Platán az ideális választás.

 

A felejthetetlen gasztronómiai élmény garantált, akár a Platán Bisztrót vagy a Platán Gourmet éttermet választják. Sommelier kollégáink elkalauzolják Önöket a legizgalmasabb borok és pezsgők világába, Udvarházunk csapata pedig gondoskodik az Önök maximális kényelméről és biztonságáról.

PLATÁN KARÁCSONY

Platán Bisztró

12 főnél több vendég befogadására ideális választás a Platán Bisztró, ahol biztonságosan, az éttermet zártkörűvé téve garantáljuk az Önök maximális biztonságát családi vagy céges ünnepélyen. A nagyobb társaságot 8 fős körasztaloknál, illetve további ültetési rendszer alapján tudjuk asztaltársaságokra bontani, és az astalok közötti távolságot betartva ügyelni az Önök biztonságára.

heti_menu_fejlexc_1920
Képernyőfotó 2020-06-11 - 17.20.39
kep-198
PLATÁN KARÁCSONY

Jakabffy terem

A Platán különálló kisebb rendezvényterme, a Jakabffy terem, maximum 10 fő befogadására alkalmas. Ideális helyszíne kisebb létszámú, szűk családi körben megrendezendő privát ebédek/ vacsoráknak, akár egy cég vezetőségének ézvárójára, biztonságos keretek között a nagyobb tömeget elkerülve.

kep-05
kep-08
kep-16
PLATÁN KARÁCSONY

Platán gourmet étterem

A Platán Udvarház részeként, egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán Gourmet étterem, amelynek lenyűgöző étel kompozícióit a Michelin-csillagos séf, Pesti István álmodja meg. A séf degusztációs menüsorai és tányérkompozíciói méltán híresek, és sokan úgy vélik, hogy Ő a legszebben tálaló magyar séf.
A Gourmet étterem a várárok szintjén található, amit az Udvarház szalonjaival egy hosszú, borospince hangulatú alagút köt össze, ahol egy látványos bortrezor és champagne kínálat díszeleg.
A vacsora a látványkonyhának köszönhetően interaktív, az étterem maximális
kapacitása jelenleg 10 fő.

VZ_PlatanFineD_DGy_228_kicsi
gourmet_1920x720_5
kep-24653_kicsi
kep-24742_kicsi
kep-24811_kicsi
PLATÁN KARÁCSONY

Esterházy kastély

Rendezvény helyszíneink között szerepel az újonnan megnyílt barokk stílusú Esterházy Kastély, amely mindössze 200 méterre található a Platántól. Nagyszabású céges rendezvények, állófogadások, sajtótájékoztatók, és ünnepi ebédek, vacsorák tökéletes helyszíne, amennyiben egy különleges helyszínt keres. Az Esterházy kastély nagyobb létszámú rendezvények befogadására alkalmas, maximum 60 főt tudunk leültetni körasztalos elrendezéssel.
Büfé asztalos ebédek és vacsorák egyaránt lebonyolíthatóak az Ön igényei alapján.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
IMG_20210712_110141
PLATÁN KARÁCSONY

Kandallós társalgó

Szintén egyedi tervezésű, nyerstéglás mennyezetű helyiségünk közepén egy kandalló található, melegséget adva a helyszínnek és az ott vacsorázó pároknak, családnak. Szűk családi vacsorára, privát üzleti megbeszélésre, de akár egy romantikus vacsorának is ideális helyszíne társalgónk.

udvarhaz_slider_1920x1080_04
kep (7)
kep
PLATÁN KARÁCSONY

Kék-fehér szalon

Udvarházunk egyik legelőkelőbb szalonja a vidéki kúria hangulatát idéző, klasszikus bútorokkal berendezett kék-fehér szalon. 6, 8 vagy maximum 10-fős privát családi ünnepségek és cégvezetői vacsorák tökéletes helyszíne. A lenyűgöző helyszínhez társul a fantasztikus gasztronómiai élmény, így garantált az élmény.

kep-37
kep-39