Tata legkedveltebb turistaútvonalán, páratlan természeti környezetben, a tatai vár és az Esterházy-kastély között, az Öreg-tó partján, a névadó 232 éves platánfa árnyékában fekszik a Platán komplexum, amely több részlegből tevődik össze. A tóparti à la carte étterem, a Platán Bisztró; a két szállodai rész, a Platán Udvarház és Platán Utca; az Udvarház mellett a várárokban kialakított kültéri Mirror Spa; valamit az Udvarházhoz kapcsolódó fine dining étterem, a Platán Gourmet Étterem.

KÓSTOLJ BELE A PLATÁN MINDENNAPJAIBA!

Platán Képzés - Platán Stagiaire Program

Kihagyhatatlan lehetőség a Platánban!

Szakács, cukrász, vagy felszolgáló vagy, aki nemrég szerezte a szakképesítését? Úgy érzed, magasabb szintre fejlesztenéd a szakmai tudásodat? Érdekel a fine dining világa, és szívesen dolgoznál az ország egyetlen 2 Michelin-csillaggal rendelkező, vidéki éttermében?

Amennyiben a fentiek igazad Rád, ez a képzés Neked szól!

ÉTTERMEINK

Platán Gourmet Étterem
platan_gourmet_michelin_logo_webhez

A Platán Udvarház részét képező Platán Gourmet Étterem lenyűgöző ételkompozíciókkal és színes, virágos dizájnokkal, Michelin-csillagos séfünk, Pesti István által megálmodott kulináris élményekkel várja vendégeit.

A Platán Gourmet Étterem 2021-ben elnyerte a Dining Guide az Év Vidéki Étterme díját, 2022-ben pedig Magyarország első és egyetlen vidéki 2 Michelin-csillagos étterme lett.

Platán Bisztró
platan_bisztro_logo_2020

Michelin-ajánlással is büszkélkedő éttermünk teraszáról festői kilátás nyílik az Öreg-tóra a Vértessel a háttérben. Éttermünk bisztró stílusú ételekkel, francia desszertekkel, tortákkal és kézműves fagylalttal várja kedves Vendégeinket.

PÉKÁRU, LEKVÁROK ÉS KÁVÉ
logok_webre2

2022-ben nyílt egységünkben minőségi alapanyagokból készült kovászos kenyerek és péktermékek mellett kávé, lekvárok, tejtermékek és szörpök is kaphatóak.

SZÁLLÁSLEHETŐSÉGEK ÉS SPA

platan_udvarhaz_logo_2020

A Platán Udvarház a tatai vár szomszédságában, történelmi környezetben várja a kikapcsolódni vágyó egyéni és üzleti vendégeket kimagasló színvonalon.
Az Udvarház 10 egyedi kialakítású, standard és superior szobával rendelkezik, melyek mindegyike panorámás kilátást nyújt a Tatai várra és a felújított várárokra.

platan_utca_logo

Az Udvarháztól mindössze 150 méterre található a Platán újabb szálláshelye, a Platán Utca, amely további 10 tágas szobával várja a kikapcsolódni vágyó gyermekes családokat, egyéni és üzleti vendégeket az Udvarházhoz hasonlóan kimagasló színvonalon. A Platán Utca deluxe és superior kategóriájú szobákkal rendelkezik, amelyek mindegyike a mediterrán hangulatú kisutcából nyílik.

Wellness
platan_mirror_spa_fullcolours_logo_2020-01

Az Udvarház mellett található várárokban kialakított kültéri spa tükörborítású kabinjaiban különböző szolgáltatásokat kínálunk a kikapcsolódni vágyó vendégeinknek. Szauna, jakuzzi, gőzkabin, merülőmedence, különféle masszázsok és pihenőrészek egy nem mindennapi környezetben, a tatai vár szomszédságában.