/    /  Csomagajánlatok

KIEMELT ŐSZI AJÁNLATOK

Töltsön el néhány napot vagy egy teljes hétvégét Tatán, a vizek városában, és élvezze a Platán Udvarház legjavát.
Válassza ki csomagajánlataink közül az Önnek leginkább megfelelőt, és kérje ajánlatunkat.

ŐSZI HÉTVÉGE

Az őszi időszakhoz híven, igaz nem szüretelni invitáljuk Önöket, de a baji pincék egyik legkiválóbb családi borászatában egy 6 tételes borkóstolóra hívjuk meg Önöket számos finom fogás kíséretében.

ŐSZI VASÁRNAP ESTÉK

Amennyiben Ön nem kedveli a zsúfolt hétvégéket, szeretne csendben és zavartalanul kikapcsolódni, ajánljuk figyelmébe az őszi időszakok egyik legkedvezményesebb csomagajánlatát, az ŐSZI VASÁRNAP ESTÉK csomagot.

VADLÚDFIGYELÉS A TATAI ÖREG-TAVON

Az ősz beköszöntével alig várjuk a novembert, hiszen ez a hónap szól leginkább az általunk és vendégeink által oly nagyon várt vadlúd sokadalomról.

Csomagajánlatok

GOURMET HÉTKÖZNAPOK

Töltsön el egy kellemes hétköznapi estét Udvarházunkban, és emellett szívesen részt vennének egy 10 vagy 12 fogásos degusztációs vacsorán a múlt évben nyílt Platán Gourmet Étteremben.

Hétköznapi gasztro túra

Töltsön el egy kellemes nyári hétköznapot a platán udvarházban, és legyen részese az általunk nyújtott gasztronómiai élménytúrának.

EGY ÉJSZAKÁS GOURMET ÉLMÉNY

A Platán Udvarház részeként, egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán újonnan megnyílt Gourmet étterme, amelynek lenyűgöző étel kompozícióit a Michelin-csillagos séf, Pesti István álmodja meg.

Gasztronómiai hétvége teljes feltöltődéssel a Platánban

Ezt a csomagunkat azoknak a pároknak ajánljuk, akik a nagyváros zajától távol, egy idilli környezetben, prémium szolgáltatásokat igénybe véve és ínyenc fogásokat kóstolva szeretnének feltöltődni.

Mirror SPA

Az Udvarház mellett található várárokban kialakított kültéri spa tükörborítású kabinjaiban különböző szolgáltatásokat kínálunk a kikapcsolódni vágyó vendégeinknek. Szauna, jakuzzi, gőzkabin, merülő medence, különféle masszázsok és pihenőrészek egy nem mindennapi környezetben, a Tatai Vár szomszédságában.