/    /  Gourmet étterem asztalfoglalás

KEDVES VENDÉGEINK!

A Platán Udvarház Gourmet éttermében asztalt foglalni telefonon, vagy online a foglalási kérdőív kitöltésével lehetséges.

Elérhetőségeinket és az online foglalási ívet az oldalon találja.

 

ÉRVÉNYES ASZTALFOGLALÁS

A foglalás csak abban az esetben érvényes, ha azt telefonon leadja, vagy online a foglalási kérdőív kitöltésével elküldi nekünk, amelyre minden esetben írásos vagy telefonos visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg 24 órán belül, kérjük, keressen bennünket telefonon.

Vendégeinknek 3-féle degusztációs menüvel készülünk. Amennyiben Ön speciális étrendet követ, vegetáriánus vagy vegán életmódot folytat, glutén, laktóz vagy egyéb alapanyagra allergiás, kérjük az asztalfoglalásnál mindenképpen jelezze felénk. Ebben az esetben mi egy külön menüsorral készülnek az Ön számára.

 

FOGLALÁS LEMONDÁSÁNAK FELTÉTELEI

A foglalás díjmentesen lemondható vagy módosítható, amennyiben a szándékát legalább 48 órával a foglalt időpont előtt írásban jelzi nekünk a foglalas@platanrestaurant.hu e-mail címre vagy telefonos elérhetőségünkön +36 20 548 68 76.

Amennyiben az asztalfoglalást 48 órán belül lemondják, módosítják a vendégszámot, vagy az előre lefoglalt időpontban sajnos nem jelennek meg, úgy egy lemondási díjat vagyunk kénytelenek számlázni. Ennek díja az asztal foglalt létszáma alapján fejenként 30.000 Ft.

A teljes Gourmet élményhez hozzájárul a menüsor hosszúsága, amely miatt a vacsora 14 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott. Az étterembe kutyákat és egyéb kedvenceket sajnos nem lehet behozni.

A vacsora hosszát a választott menüsor alakítja, tehát 2 és 4 óra közötti időre lehet számítani. Kérjük Önöket, hogy a vacsorára időben érkezzenek a Platán Udvarház recepciójára, hogy a gourmet élmény teljes és felejthetetlen legyen az Önök és vendégeik számára egyaránt.

 

ASZTALFOGLALÁS 6 FŐ FELETTI TÁRSASÁG ESETÉN

Amennyiben családjával, barátaival vagy kollégáival nagyobb létszámban mint 6 fő szeretnének asztalt foglalni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken, hogy egy személyre szabott ajánlatot tudjuk Önöknek készíteni. Éttermünk maximális kapacitása jelenleg 10 fő.

 

E-mail: foglalas@platanrestaurant.hu
Telefonon: +36 20 548 68 76

Platán Gourmet Étterem & Udvarház

HU-2890 Tata, Kastély tér 6.

Udvarház: +36 30 444 9055

———
Szobafoglalás: recepcio@platantata.hu

Asztalfoglalás: foglalas@platanrestaurant.hu

———-

Nyitvatartás:

Csütörtöktől – Szombatig: 18:00-24:00

Vasárnaptól – Szerdáig: ZÁRVA