A Platán Udvarház részeként, egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán Gourmet étterem, amelynek lenyűgöző étel kompozícióit, a színes virágos összeállításokkal tarkított ételeit a Michelin-csillagos séf, Pesti István álmodja meg.

Pesti István 2015-ben vette át a tatai Platán étterem konyhájának vezetését azzal a céllal, hogy megmutassa, a vidéki vendéglátás képes olyan minőséget képviselni, amelyre méltán lehetünk büszkék. A séf degusztációs menüsorai és tányérkompozíciói méltán híresek, és sokan úgy vélik, hogy Ő a legszebben tálaló magyar séf.

2020-ban egy nagyobb volumenű fejlesztés következtében, Varró Zoltán designer és csapata tervei alapján, a Platán étterem két részre vált: egy lazább bisztróra és egy újonnan kialakított fine dining étteremre.

Az újonnan kialakított étterem berendezése visszafogott díszletként szolgál a kulináris élményhez, mégis egy karakteres hangulatot teremt. A Gourmet étterem a várárok szintjén található, amit az Udvarház szalonjaival egy hosszú, borospince hangulatú alagút köt össze, ahol egy látványos bortrezor és champagne kínálat díszeleg. A vacsora vendégei a szalonokon és a folyosón végigsétálva jut el a Gourmet étterembe, ahol a látvány kiteljesedik. A vacsora a látványkonyhának köszönhetően interaktív, az ételek valamely részeinek elkészítése és tálalása egyenesen a megvilágított séfasztalokon történik. Vendégeink valóban egy nem mindennapi gasztroszínházra válthatnak jegyet, ahol garantált a gourmet élmény.

Legyen részese Ön is az általunk nyújtott gourmet élménynek ebben a fantasztikus erdei milliőben.

Platán Gourmet Étterem & Udvarház

HU-2890 Tata, Kastély tér 6.

Udvarház: +36 30 444 9055

———
Szobafoglalás: recepcio@platantata.hu

Gourmet Étterem asztalfoglalás: foglalas@platanrestaurant.hu

———-

Nyitvatartás:

Csütörtöktől – Szombatig: 18:00-24:00

Vasárnaptól – Szerdáig: ZÁRVA